İyi akşamlar, hayırlı bayramlar. Dün istanbuldan byd seal uv modeli aracı aldık. Dc şarjlarda sıkıntı olmuyor 80-100Kw çekiyor ve hızlıca şarj ediyor. Ev şarjında da bize 5-6 saatte ev şarjıyla doldurabileceğimiz söylendi ancak şuanda şarjda 1.3KW enerji çekiyor. Şarj şuanda 74de ve dolmasına 26 saat gösteriyor. Aracın içinden çıkam orijinal şarj aletini 220W prize bağladık ancak sonuç bu. Yardımcı olabilecek olan varsa memnuniyet duyarım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Size de iyi bayramlar. Kazasız belasız kullanın. Aracınızı evdeki normal 220 v prize bağladığınız için bu değerler normal. Size bahsedilen 4-5 saat değerlerini elde etmek için bağladığınız hatta trifazik akım olması gerekir
bağladığınız cihazda ayar olması lazım , akımı 12a yapın, 2.3kw civarı ile sarj yaparsınız, süre yarı yarıya azalacaktır. farklı bir elektrikli aracım var ama mantık aynıdır diye düşünüyorum.
daha hızlı sarj için tabiki wallbox kurmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemos -- 2 Nisan 2025; 9:46:13 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >