Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
3895
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: bulunmaz bişey: opera dürbünü! (2. sayfa)
T
14 yıl
Onbaşı

Peh peh peh , opera dürbünü bile yağmalanmış



F
14 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: simyaci


quote:

Orijinalden alıntı: Corny

operaya pek gidilmedigini sölüyorsunuz.bende öyle düşünürdüm taki istanbul kadıköydeki süreyya sineması kapatılıp belediye tarafından yerine opera yapılana kadar.istanbullular bilir süreyya sineması belkide istanbulun en büyük sinemasıydı.localarıyla beraber 3 katlı bir sinema.ilk opera yapıldıgında bunlar kafayı sıyırmış sinemayken gayet iyiydi süreyya varken başka sinemaya gitmiyordu millet dedim.taki opera saati yaklaştıgında bahariye caddesinde o upuzun kuyrugu gördügümde.ki yine bilinir süreyyanın bekleme salonu 2 katlı ve büyüktür buna ragmen insalar dışarda sanki bir elektronik magazası açılışı varmış gibi bekliyorlardı.ilk etapta yeni açıldı ipini koparan geliyor tabi gayet normal dediydim ama aylardır durum böyle.herneyse sadece bilgilendirmek istedim yani bende hiç gidilmez gözüyle bakanlardandım fakat öyle deilmiş.belki gitmek isteyenler falan olursa bilgileri olsun.


haklısınız galiba, saniyeler içinde internet stokları bitmiş... aga bakar mısın milletimin opera sevgisine, gözlerim yaşardı yaw. "sivas sivas olalı böyle zulüm görmedi" hikayesi doğru değilmiş besbelli




sivas değiil onu diyen bayburtlu :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.