Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bulaşık Makinası Tavsiyesi (acil) Makina bozuldu...
T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

10 yıllık bosch bulaşık makinası su ısıtma sorunu ayrıca 6 saat yıkama sorunu ile başlayan arızalar çalışmmama ile son buldu. kart değişimi ve toplam(kart ve işçilik) 400 TL yi bulacak masrafı sebebi ile emekliye ayrıldı..Bosch un buzdolabınıda almıştım 1 sene önce memnun değilim..F/P ürünü beko -arçelik grubundan tavsiyesi olan var mı acaba ? veya paraya kıyıp miele alsamparasına değer mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
8 yıl
Yarbay

Arçelik beko grubundan sekiz programlılardan alabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.