Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bugün 17 Ağustos... SS
W
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar biçok kardeşimizin evsiz kaldıgı acılı günden 12yıl ilerideyiz (ben o geceyi hatırlıyorum) şu fotografları gördükçe de Allaha şükrediyorum bu acıyı bizede yaşatmadıgı için...



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



A
13 yıl
Yüzbaşı

Evet 20 yıllıktan fazla yaşta bir evde oturuyorduk zıngır zıngır sallandık Allah Korududa çatlak olmadan etmeden kurtuldum küçüktüm annem uyandırdı babam kucagına aldı 4 tane kolonun birleşme noktasında durduk önümüzde dolaptan porselen tabaklar tek tek yere düşüyordu ve dışarı çıktıgımda her yer yıldız doluydu sırf bu olay yüzünden 2 senelik 0 diyebileceğimiz evde oturuyoruz fakat gel görelim ki başbakanımız eski evleri kuvvetlendireceğine İstanbulu 3 e yarmaya çalışıversin 1 deprem daha olursa eminimki bu depremden fazla can kaybı vereceğiz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Kardeş suan yurt dısındayım kütahya da deprem olmustu 5.9 siddetinde (1ay önce fln) ailemden kmseye ulasamadım kafayı yicektm. Deprem felaketi gerçekten çok zor...



J
13 yıl
Çavuş

Enkaz altından kurtulan biri olarak Allah düşmanıma bile yaşatmasın diyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Binbaşı

O zamanlar ben memleketim Ankara'daydım dört buçuk yaşındaydım orada bile Marmara'daki kadar büyük olmasa bile deprem olduğunu hatırlıyorum. Allah depremde ölenlere rahmet eylesin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.