Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1766
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu Sefer Notch'a Meydan Okudular
Şehir : #Ankara
R
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





 
     Hatırlıyorsanız Minecraft yapımcısı Marcus 'Notch' Persson, stüdyonun geliştirdiği yeni oyunda Bethesda ile isim hakkı davasına girişmişti. Bethesda, yeni oyunun isminin Scrolls olduğunu öğrendiğinde The Elder Scrolls serisi nedeniyle dava açmıştı ve Notch da bunu mahkemeye sürüklememeleri gerektiğini, bir Quake III maçıyla halledebileceklerini söylemişti. Bu meydan okuma yapımcının hiç beklemediği bir yerden patlak verdi.
 
     Notch'un söylediğine göre Minecraft'ı illegal olarak dağıtan bir web sitesine mail atmış ve siteyi kapatmalarını söylemiş. Sitenin sahibi de Quake III maçı teklif ederek yenilirse kapatacağını söylemiş. Bu ironik durum oldukça komik olsa da böyle bir Quake III maçını izlemeyi isteriz doğrusu. Hatta oyun dünyasındaki tüm sıkıntılar bu yolla çözülsün, bize de eğlence çıksın.
 





E
12 yıl
Binbaşı

kim yenmiş ?



E
12 yıl
Yarbay

şahane eglenceye bak hele ne kafa yapılır :)



B
12 yıl
Yarbay

Notch bu maçı kazanamaz



B
12 yıl
Yarbay

En iyisi counter kıt



W
12 yıl
Binbaşı

Hahaha :D adamı kendi tekniğiyle yenmişler resmen :D



R
12 yıl
Binbaşı

göbekli oyunculardan korkacaksın arkadaş, ee notchda da bu potansiyel var :D bence Kazanır



G
12 yıl
Yarbay

Quake III eskiden en çok oynadığım oyundu iyi bilirim kolay değildir bnce notch alamaz adam meydan okuduğuna göre iyi :D



A
12 yıl
Yüzbaşı

Sis atma Notch !!!



B
11 yıl
Yarbay

İnşanlah Notch kazanır sitenin oyunların gitmesini istemiyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.