Arkadaslar baslıktada belırttıgım gıbı Hücresel Veri Agı Etkinlestirilemedi diye bır ıkaz cıkıyor. bu genelde tus kılınıdı actıgımda ıslem yapmaya baslıycagım zaman cıkıyor karsıma.Herhangı bırseyı kısıtladıgını gormedım sımdılık, yada benım gozumden kactı ama merak etmıyorda degılım.Tesekkurler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu bir sorun degil genelde int kullanirken gelen aramadan hemen once veriyo bu hatayi ben o zaman arama gelecegini anliyorum arama sonrasi duzeliyor tabi.
Fakat benım her tus kılıdını actıgımda karsıma gelıyor. Ayrıca gecen gun ıtunes dan guncelleme yaptım. Gunden berı wifi herhangı bır aga baglanamıyroum. Karsıma ''isim'' aga katılamadı dıyor..bununla ne ılgısı olabılır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.