DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Dostum sen bunlara bakma. Sanki yeni model Hp kullandılarda laf yapıyolar tutturdular bi ısınıyo diye herkes alma diyor hemen, tamam eski modeller ısınıyo fakat üstünde 2 kasa geçti onların.
Senin soruna gelirsek kendim yeni Hp Pavilion 15 n004st kullanıyorum. Bu pc fiyata göre iyi fakat Gt 820m kart seni tatmin eder mi ona bak. Eğer oyun oynucaksan yetmez. Isınmaya gelirsek bir önceki model AMD ekran kartlılara bakma. Kesinlikle 4. nesil işlemci olsun ki yeni kasa olur bunlar. Yeni kasada öyle bir tasarım yapmışlar ki ben bile helal olsun dedim, Fan deliği sadece sol yanında alt ve üst taraftan var büyük yapmışlar ki tozlar içeride birikmesin diye, Sol el konan üst tarafada nasıl yaptılar bilmiyorum sıcaklık hiç yansımıyor ama yansıyan sıcaklığı alt tarafına veriyor gerçekten çok şaşırdım. Ayrıca oyun oynayanlar içinde wasd tuş bölümleri hava geçişi sağlanmış ve fanın soğuk hava attığı(aslında çekiyor) bölüm burası ben oynarken soğuk rüzgar yaptığından elim üşüyor.
Fiyatına göre nasıl özellikleri, alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.