Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1125
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu Hafta İçi Steam'in Konuğu 'Limbo'
Şehir : #Aydın
G
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


@import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



     Bağımsız Oyun Festivali'nde (Independent Game Festival) finalist olduktan sonra yavaş yavaş ün kazanmaya başlayan Limbo, o karanlık yapısıyla fazlasıyla ilgi çekmişti. İşte o ilgi çekici oyun, Limbo, bu hafta içi Steam'de %60 indirimde.

 

     Daha önce 9.99$ fiyat etiketiyle satılan Limbo, bu indirim ile beraber sadece 3.99$ karşılığında satın alınabiliyor. Eğer hala bu deneyimi yaşamayanlardan iseniz özgün yapısıyla Limbo'yu kesinlikle tavsiye ederiz.

 

     Limbo'nun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşıp, oyunu satın alabilirsiniz. 




D
12 yıl
Yarbay

Mükemmel bir oyun. Daha önce oynamamış olmasaydım korsan yoldan (keşke korsan oynamasaydım) satın alırdım. Ama daha önce hiç oynamayanlar mutlaka edinsin. Ayrıca korsan değil orijinal yoldan edinsin. Bende orijinal işine yeni merak saldım şimdilik 6 tane oyunum var umarım bu sayı artar ilerde. :)
Korsana hayır. :)



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

V
12 yıl
Çavuş

Herkese tavsiye ediyorum bu muhteşem oyunu.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

S
12 yıl
Binbaşı

Steam de AppStore gibi haftalık ücretsiz oyun olayı yapsa keşke.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

S
12 yıl
Yüzbaşı

Braid'de 2,50 dolar ikisinide zamanında korsan oynamıştım ama yinede satın aldım hem hakkını ödemiş oldum hemde kütüphaneme iki müthiş indie oyunu kattım. herkeze tavsiye ederim...



B
12 yıl
Yarbay

@Prequel

Yapıyor zaten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.