Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu gece nba maçları
B
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Philadelphia 76ers New York Knicks maçına handikapsız 2 ve Toronto Raptors Cleveland Cavaliers maçına handikapsız 1 oynamayı düşünüyorum sizcede olur mu veya tavsiyeniz nedir ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
13 yıl
Binbaşı

knicks'te felton geri döndü, jr smith, carmelo derken sahaya gömerler philly'i. torontoda adamlar calderonun eline bakıyorlar. dengesiz olsa bile kendi evlerinde cavsa karşı üstünlük sağlamalarını bekliyorum. cavs son çeyrek inanılmaz dönüşler yaptığı için ilk yarı daha garanti sanki.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.