Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
3726
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu araba alınır mı ? Lütfen cevap
|
12 yıl (3620 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

İyi akşamlar uzun aramalardan sonra linkte ki araba içime sindi fakat sorun şu bagaj - tavan - kaput bölgesindeki güneş yanıklarından dolayı şu anki sahibi (ikinci sahibi) orjinalliği bozulmasın diye komple folyo kaplatmış , araçta herhangi bir değişen yok . Demem o ki bu araç alınır mı ? Fikirleriniz için şimdiden sağolun .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-sahibinden-temiz-173568870/detay

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 19 Ağustos 2014; 21:29:51 >

S
12 yıl (1338 mesaj)
Binbaşı

1991 Model araba güneş yanıkları- boyalı parça-değişen elbette olucaktır bunlara fazla takılmayın bence motoru ve yürürü sağlamsa alın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.