Beyler araçta bazı durumlarda (yüksek devir-ani hızlanma) benzine geçme problemi var. Map sensörünü temizleyim dedim, gördüğünüz gibi beyaz kablo kopmuş. Sorun bundan mıdır sizce. Bilen varsa nereye lehimlemem lazım? Saygılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam genelde bu sensörler 3 kablolu olur, beyaz kablo kullanılmamış olabilr mi? resimde kırmızı kablonun bir altındaki delik boş görünüyor sanki oraya gelecek gibi fakat kopsaydı o delikte lehimi kalırdı. muhtemelen beyaz hiç kullanılmamış bu sensörde. datasheetinde de zaten V+ , V- ve çıkış olarak 3 bacağı var sadece.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.