Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
15280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bozulmuş Tecili tekrar tecil ettirmek
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, geçen gün bir arkadaştan duydum, sizlere de sorayım dedim. Şimdi benim Kasım ayında askere gitmem için Ağustos 15 ine kadar tecilimi bozdurmam gerekiyor. Gidip bozdurdum diyelim, daha sonra da askerlik görev bölgem açıklanmadan örneğin Eylül ortasında iş buldum kendime. Tekrar tecil ettirme hakkım var mı? Arkadaş görev bölgen açıklanmadığı sürece dilekçe yazıp tekrar tecil ettirebiliyorsun dedi. Var mı bu konuda bilgisi olan?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

B
11 yıl
Yüzbaşı

bugün bende askerlik şubesine sordum aynısını, sülüsünü almadığın sürece gidip tecilini yaptırabilirsin tekrardan dedi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Targetman
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, sülüs ne zaman alınıyor peki hocam?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sevecen_86
B
11 yıl
Yüzbaşı

Kasım celbi için yerler açıklandığı andan itibaren sülüsü alabilirsin, ekimin son haftası belli oluyor yerler kasım celbi için.




Bu mesajda bahsedilenler: @Targetman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.