Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
878
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Böyle Bir Şey Mümkün mü ?
Z
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim bu sene tekrardan hazırlanıyorum diş hekimliği istiyorum ama şöyle bir sorum var.Ben bu sene say2 den 280 puan aldım diş hekimliği için 340-345 gibi bir puan lazım bunu başara bilirmiyim? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim bende tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...


Not:ikinci senen daha bilmiyosan gibi lütfen gereksiz mesaj atmayın sadece akıl almak için soruyorum..



A
15 yıl
Yarbay

Sınavın bitimine kadar hedefinden sapmadan düzenli olarak çalışırsan başarırsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Binbaşı

280 almışsan ve bunu 340 filan yapmak istiyorsan baya bir sıkı çalışman lazım.40-50 puan artırmak öyle her babayiğidin harcı değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı

ben 3.senemde kazandım diş hekimliğini ama daha 1.sınıftayım çok zor iyi düşün hergün 4 5 saat düzenli çalışırsan başarırsın=)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Teğmen

valla kardeş dost acı söyler ama öyle bi senede 60 70 puan artırmak kolay değil...yükseltmeyi geçtim benim arkadaşlarımdan puanı düşen bile oldu...tek istisna yoğun çalışan bi arkadaş 317 den 340 a anca çıkarabildi itü inşaatta şimdi....düşün bu adam istanbuldan iyi bi anadolu lisesi mezunu temeli var ve yoğun çalışarak 23 puan artırabilmiş....gene de kolay gelsin diliyorum hayırlısı olsun....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Teğmen

Trust yourself.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.