Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boya hatasi
5
9 yıl (1215 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Boya hatası durumunda ne yapılabilir? Araç 4 aylık İlk ayında farkettim yalnız servise yeni goturebildim,İlk klasik savsakladilar kullanıcı hatası kimyasal değmiştir dedi, direttim merkeZe iletildi merkez pasta cila deneyin olmazsa iletin diye dönmüş bende tamam dedim , Ama boşa çaba boyanın altında nokta şeklinde 2-3 minik nokta arabayı kendim yıkadığım için farkettim bakarak farkedilecek bir büyüklüğü yok. Pasta cilaya izin vermemeli miyim? Haklı olursam fabrika hatalı mal, değer kaybı için nasıl bir yol izlenmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl (3873 mesaj)
Yarbay

servis formuna şikayetinizi detaylı yazdırın yapılan işlemden önce ve sonra fotograf cekin. ilerde başka yerlerde de baş gösterirse elinizde evrak bulunur. merkezle görüşüp ayrıca sıradaki bakımı hediye etmelerini isteyin.



B
9 yıl (834 mesaj)
Yüzbaşı

"Bakarak fark edilecek bir buyuklugu yok"

"Deger kaybi icin nasil bir yol izlenmeli"



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
5
9 yıl (1215 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Yani?? Ben farketsem alırken aracı eğer imkanım varsa hatasız olanı alırım yada fiyat kırmaya çalışırım.
Tek bakim hediye istemek 500 tl araç 60000 tl değer kaybını ekspertiz edip farkı talep edecegim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @baltalı_ilah
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.