Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
861
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boy uzatma ameliyatı hakkında lütfen yardım ?
M
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler bayanlar öncelikle yapma etme gibi klişe sözleri söylemeyin lütfen karar verdim çünkü. Güncel boy 172,5 ameliyat olcam yaş 23 ayda 5'800 gelirim var sıkı bir düzenleme ile 70 bin TL gibi bir bütçe yapacağım ayarlayacağım yakın zamanda. Bu ameliyatı olanlar lütfen tecrübelerini aktarmasını rica ediyorum hedefim en az 180 bir kaç doktor ile konuştum kimisi yapmıyorum diyor estetik olduğu için bazılarıda problem yok psikolojik bunalımdan kurtulacaksan yaparım diyor merak ettiğim diyelim ki 180 oldum eskisi gibi konforum olacak mı ? Üstelik Max 8 aydan sonra işime dönmem gerekiyor lütfen bu ameliyatı olanlar ve samimi yapıcı fikir sahibi insanlar yorum yapsın alayızı seviyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Çavuş

Bu konu hakkında pek bilgim yok ama kimse yazmamış ben bişeyler yazayım. Ameliyat olursan vücudunun belli uvuzlarında yan etkileri olabiliyormuş diye biliyorum ben. Ayrıca neden takıntı yaptın bu olayı anlamadım. Yan etkilerini araştırmadan ameliyat olma.



M
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Tabi ki hiç bir şey risksiz değil her zaman ihtimal var araç kullanırken bir anda kazaya karışıp hayatını kaybedebilirsin. Eski yöntemler çok acılı ve riskli günümüzde yan etkileri ile bir söz bulamadım her doktorun dediği teknoloji artık çok gelişti her şey mümkün bir sınıra kadar diyor. Sadece merviden altı doktorlara olmamak gerekiyor sanırım. Doktor bu ameliyat ile olanlar ile konuşmam gerektiğini söyledi bende daha kimse ile konuşmadım 70 bin TL ye kombine şekilde uzama sağlanıyor şuan en cazip gelen bu. Eskiden böyle saçma şeylere kafa yoracak takıntılı bir insan değildim sağolsun çok uzun süren bir ilişkim bitti sebebi de malum tamamen o yüzden



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yüzbaşı

Siz sanırım daha önceki açtığınız başlıkta boy uzatma ameliyatı olmaya karar verme sebebiniz olarak uzun süreli ilişkinizin bitmesini belirtmiştiniz (yanlış hatırlıyorda olabilirim kusura bakmayın).
Açıkcası böyle bir sebep ya da görüştüğünüz doktorun ''psikolojik bunalımdan kurtulacaksan yaparım'' demesinden ötürü sizin boy uzatma ameliyatına değil profesyonel anlamda psikolojik yardım'a ihtiyacınız var.



D
dün
Yüzbaşı

Naptiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.