Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1106
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bosch Logixx9 WAS24765TR/07
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yaklaşık bir sene once almış bulundugum çamaşır makinamda kapak contasındaki lekelenme dikkatimi çekti bu sizce bir sorunmu?


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

E
10 yıl
Yarbay

her yıkamadan sonra ordaki suyu silmediğiniz ya da kapağı kapalı tuttuğunuz için oluşmuştur. ama o kadar küflenme, bizim emektar Arçelik 2200de 15. yılında oluşmuştu. 1 sene içinde makinenizin o hale gelmesi ilginç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam lekelenmeleri farkettikten sonra devamlı kuruladım ama dediğiniz gibi baba evinde kullandığımız 15 yıllık makinemizde böyle bi sorun hiç görmedim. Bosch Müşteri hizmetleri ile görüşmemde deterjan kalıntıları ve sudaki kirlilik sebep oluyormuş ücretli bir şekilde değiştirilebilirmiş...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

çamaşır suyuyla silmeyi denediniz mi?



L
10 yıl
Yarbay

Organik mlz kullandığı için bu sorunlar bosch grubunda olabiliyor.süngere CIF çamaşır suyu döküp şilin yuksek ısıda (90derecede) boş 1,su bardağı limon tuzu atıp calistirin.her yikama sonunda cekmeceyi ve kapağı kurusun diye açık bırakın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bahsettiginiz sekilde silmeyi deniyeyim. kapagin acik durmasi gerektigini bilmiyordum esimi bilgilendireyim bu konuda tesekkurler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

3.5 senedir bosch was 28840 idos kullanıyorum ve körük lastiğinde herhangi bir problem yok. Düzenli olarak temizlik yapılması, her yıkamadan sonra kapağın açık bırakılması halinde hiçbir makinede bu şekilde bir sorun olacağını düşünmüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.