Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
9283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bosch çamaşır makinesi program başa dönme sorunu
C
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

alalı daha 7 yıl olan bosch çamaşır makinesi, programını tamamlamadan duruyor,makinenin ışıkları sönüyor, 1-2 dakika sonra tekrar başlıyor,bunu 10-15 defa yapıyor, bazen program başa dönüyor, bazen kaldıgı yerden devam ediyor. sersvisi aradık geldiler ama makineyi bile acıp bakmadan anakartı bozulmuş, tamir 150tl , degiştirirsek 350tl dediler. bu sorunla karşılaşan varmı acaba. makineyi bile açmamları garibime gitti. ben ısınma ile ilgili bir problem oldugunu düşünüyorum, çünkü 60 derecede beyazlarda hep başa dönüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 26 Ekim 2010; 14:09:07 >

C
15 yıl
Yarbay

Bana da sorun ısıtma anındaki voltaj düşmesinden gibi geldi. Size gelen servis yekili değil anladığım kadarıyla. Yetkili servis olsa test programına girer ve kart tamiratı teklif etmezdi. Yetkili servisin sadece kart değiştirme yetkisi var.

Makinenin modeli nedir? Ona göre size test programını anlatayım, arızasını beraber bulalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 27 Ekim 2010; 1:45:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

üstündeki yazı silinmiş ama 2060 numarası var,gelen servis yetkili servisti bu arada.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Teğmen

bosch aldık heryerde bosch arızası görmeye başladım


internete bakınca bosch'un wfl (6kg) - wfh (5kg) - wfo 2600 modelleri var ama



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.