Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
399
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Borsada Kazanma Rehberi (Temel Analiz)
F
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Borsa en basit tanımıyla; karşılıklık alım satıma dayalı bir pazardır. Bu Pazar içinde hisse senetleri, tahvil, bono hatta öğrenildiğinde çok büyük kazanç sağlayan varantlar bulunmaktadır. Bu konumuzda hisse senetleri üzerine temel ve teknik analiz yapmanın başlangıç seviyesinde ve basit olarak kullanılışını öğreteceğiz. Öncelikle hisse senetleri genel olarak bir piyasada bulunan şirketlerin kaynak açıklarından veya sermaye arttırma arzularından doğan bunu gerçekleştirmek için “halka arz” seçeneğini kullanarak hisselerinin belirli bir miktarlarını borsa kanalları aracılığıyla yatırımcılara sunmalarıdır. Böylece kişilerin şirketlere kısmi olarak ortak olmaları hisseleri kazanç edince satmaları, veya kâr dönemlerini bekleyip kârdan faydalanmalarıdır. Bu yazı serimiz “borsada nasıl para kazanılır?” sorusuna iyi bir kaynak olacaktır.

Devamı:https://finansbulten.com/borsada-para-kazanma-rehberi-temel-analiz/



L
5 yıl
Er

ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VAR ŞU AN BORSADA DİPLERDE Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. EKGYO İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM
EKGYO KADEMELİ ALIŞ YAPTIĞIM BİR HİSSE



M
5 yıl
Yüzbaşı

Borsada kazanma rehberi günlük alıp satmaktır. Uzun vade için kağıt almayı şahsen uygun bulmuyorum. Eregl, Krdmr, Asels halleri ortada, hatta Thy. Günlük derinlik takip edip alıp satmak en uygunu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.