Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1967
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bootcamp ile windows 10 yükleme ile ilgili
S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bakıyorum da millet okuyor okuyor kimse cevap vermiyor ama ben yine de bi şansımı deniyim.
forum ruhu ölmedi ya.

MacBook Pro ma Win10 kurmak istiyorum bir hard diskime. (SSD ve Optik sürücüyü çıkarıp yerine taktığım hard diskim var)

USB harici bi diske Win 10 un internetten bi iso sunu indirdim. sonra Bootcamp yardımcı programı da aynı diske yine bazı yardımcı bişeyler indirdi fakat diyor ki Windows 10 diskini takın diyor. optik disk istiyor.

Bende optik sürücü yok ki diski takim di mi :D

iso yu gösteremiyorum ama. internette araştırdıklarımda iso yu göstereceksiniz diyor ama nasıl olacak? öyle bi şık çkkmıyor ki.

var mı yardım edebilecek birileri? El Capitan yüklü Mac Book Pro 17 2011 kullanıyorum.



H
8 yıl
Yüzbaşı

R
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam şuanda Windows bilgisayarımdan yazıyorum. Mac laptop evde olduğu için size ekran görüntüsü atamayacağım şuanda. DVD'li cihaz üretimi yaptığı dönemlerde gelen Boot Camp sürümleri illa DVD istiyor. Ancak DVD'siz cihazlarda gelen Boot Camp Sürümleri USB ile kuruluma izin veriyor. Ben bu sorunu Boot Camp içindeki versiyon dosyasıyla oynayarak çözüyorum. USB'ye izin verilenler listesi var orada oraya kendi cihazımın modelini ekliyorum kaydettikten sonra kendi düzenlediğim version dosyasıyla onu değiştiriyorum ve USB ile kuruluma geçebiliyorum. Ancak dediğim gibi şuanda windows bilgisayardan yazdığım için ekran resmi atamıyorum.

Ancak siz boot camp'in içerisinde info.plist adlı dosyayı bulup düzenleyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
8 yıl
Teğmen

artık dvd istemiyor.El capitane da denedim iso dosyasını microsoftdan indirtiyor sana kuruyorsun iso ile.windows 10 yeni bir sistem ve çoğumuzun denediğini zannetmiyorum hem gereksinim yok hemde güvenilirmi güvenilmezmi bilinmez.şahsen benim için.Bunu apple ın destek kımında aratırsan sonuç alırsın.macbook windows 10 filan diye.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yüzbaşı

Bootcamp yardımcısını açınca size başta iso dosyasının yerini sorması lazım. Ben bu şekilde hatırlıyorum. iso dosyasını gösterdikten sonra Windows sürücülerini indirecek. Ondan sonra normal Windows kurma ekranına geçmesi lazım. Bende Windows 10 kurulu, şahsen Mac OS'tan daha seri çalışıyor. Ama mac hareketleri yok tabi. Ayrıca orijinal ürün anahtarınız olmadan sürekli etkinleştirme hatası verecektir. Microsoft daha önceden Windows 7 ve 8 gibi lisanslı müşterilerinin ürün anahtarlarını Windows 10 ile kullanmalarına izin veriyor. Bunu yaparken ürün anahtarının sürümüne karşılık gelen Windows 10 sürümünü indirmelisiniz.



S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar, Şimdi Bootcamp ın versiyonu 6.1.0

. Ama yine DVD sini istiyor. Windows tan Win10 u indirmiyor. ben bi tane indirdim USB drive a yazdım ama onu da görmüyor. bu yazdığım drive ın içine Driverları falan bootcamp yardımcısını kuruyor, ama sonra Windows 10 DVD sini göremiyorum diyor. : ((((

Bootcamp versiyonlarını indirebileceğim bir yer var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cobanmahmut , @Riverside_ , @ibrahimkayip
İ
8 yıl
Teğmen

Arkadaşım şimdi;

1 -https://www.apple.com/tr/support/bootcamp/ bu siteden BootCamp yardımcısının en son sürümünü indir ve kur.
2 -https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO bu siteden windows 10 u indir.
3 -https://help.apple.com/bootcamp/assistant/6.0/?lang=tr bu sitedeki yönergeleri takip ederek kurulumu gerçeleştirebilirsiniz.

Kurulumu çok daha kolay hale getirişler son günecllemelerle.Kolay gelsin :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.