Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
booking.com ödeme sorunu
D
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar iptali olmayan bir rezervasyon yaptık. rezervasyonu yaptıkdan 1 gün sonra kartımdan ücretin tamamı alındı. O gün dikkatimi çekmemişti ancak şu an rezervasyon onayına baktığımda tesiste ödeme yapacaksınız diyor. Nasıl yani? Kartımdan neden ücretin tamamı çekildi o zaman? Normal mi her şey?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
8 yıl
Yüzbaşı

Istedigi zaman cekebilir. Cekmeyip otelde de ödenebilir. Tamamen otelin insiyatifi. Normal bir durum endise etmeyiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Binbaşı

Tesise girdiğinizde hiç bir ödeme yapmadın konaklamanızı gerçekleştirebilirsiniz.Ücretsiz iptal seçeneklerinde genelde oteller bu şekilde çekimi yapıyorlar rezervasyon sonrasında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ücretsiz iptal seçeneği yok. Alırken iptal seçeneği olmadan aldım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Teufel
G
8 yıl
Binbaşı

Tamam ücretsiz iptal seçenekli satın alımlarda bu şekilde gerçekleşiyor genelde ödemeler.Oteller beklemeden çekim işlemini gerçekleştiriyor ama sizden girişte herhangi bir ücret talep etmiyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @daniel_wellington
O
7 yıl
Yarbay

son durum nedir ?

sorunsuz giriş yaptınız mı ?

iptali olmayan alımlar anında çekilir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.