Prime mike tyson ufc de dövüşse conor veya anderson silva gibi adamlara karşı şansı olur muydu. Ya da şöyle diyeyim günümüzdeki profesyonel ağırsiklet boksörler mesela tyson fury deontay wilder bunlar ufc de dövüşşe anderson silva conor gibi adamları dövebilirler mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Abi yeter artık... "mma kuralları ile" dövüşülecek ise prime mike tyson un o saydığın isimler karşısında hiç şansı olmaz, bence artık bunu herkes kabul etmeli, standartlar, kurallar, imkanlar, dövüşçülerin kabiliyetleri bellidir... Mma ile uğraşan neredeyse herkes güreş, bjj vs bilir dolayısıyla zaten yerde dövüşmeye müsait olan her spor dalında müsabakaların %90'ı YERDE BİTERRR. Ayrıca kuralsız yapılan sokak dövüşleri, sokakta rastgele çıkan kavgalar vs de istisnasız YERDE BİTERRR.
Boks maçı ise prime mike tyson herkesi YER. Mma maçı ise prime mike tyson un sadece amatör/bilinmeyen mma dövüşçüleri karşısında şansı olabilir.
Ya sadece mike dan bahsetmiyorum profesyonel ağır siklet bir boksör ufc de anderson silvayı conorı dövebilir mi.Mesela tyson fury deontay wilder kliçko kardeşler vs.Bence bu saydığım isimler mma cileri tek yumrukla komaya sokar
Siklet farkı var mike tyson vs conor tarzı hafif siklet ufccilerden kıyaslarsak mike ın alma ihtimali daha yüksek çünkü prime tyson u yumruğunu yemeden yakalamak çok zor ve tyson gibi birinin yumruğuda hafif siklet birisini komaya sokabilir ama tyson vs jones gibi ağırsiklet ufc dövüşcüleri dersen jones %95 tyson 5 derdim
Fakat sokak kavgası çok daha başka, geçenlerde biriyle hafif bir tartıştık mesela beni tanımıyor komalık dayak yiyeceğinin farkında değil, çok iri olmasına güveniyor muhtemelen, dövmesem de zarar veririm düşüncesi olabilir, neyse fırındaydık, poğaça alıyordum, yapacağımdan değil ama sol köşedeki yangın tüpü gözüme ilisti..
Arkası dönükken, onu elime geçirip, kafatasını parçalama isteği duydum, yumruk atma isteği duymadım mesela. Çünkü yumrukla dövsem, bıçak çıkartabilir, sağdan soldan nesneyle saldırabilir, o yüzden yangın tüpüyle beynini dağıtmak güzel stratejiydi. Sonuçta yapmadım tabii yapmazdım ama aklıma ilk gelen şey yangın tüpü oldu.
Buradan mantık yürütürsek, sokakta isler çok degisiyor. Sokakta en kısa yoldan isi bitirmek önemli. O yüzden sokakta kavga ederseniz ya kafanızda sopa kırarlar, ya bıçak sokarlar, ya kaldırım taşını beyninize indirirler ya da silahla vurulabilirsiniz.
Iste bu yüzden sokakta kavga mevzularına girmiyorum. Sokakta kavga edersem komaya sokmadan bırakmam çünkü cezai müeyyidesi olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2025; 9:16:25 >
Ya da şöyle diyeyim günümüzdeki profesyonel ağırsiklet boksörler mesela tyson fury deontay wilder bunlar ufc de dövüşşe anderson silva conor gibi adamları dövebilirler mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >