Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
504
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boğaziçi İşletme Yorumlar(Yardım lütfen)
K
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar boğaziçi işletmede okuyan, mezun ya da bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilir mi? Boğaziçi hakkında söylenen bir takım olumlu cümleler var acaba ne kadarı doğru sizce işletmeden mezun olunca iş imkanları nasıl olur işletme yerine yoksa hukuk mu yazılmalı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzucu00 -- 5 Temmuz 2014; 14:34:17 >

K
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yok mu bilgisi olan arkdaşlar




Bu mesajda bahsedilenler: @kuzucu00
N
10 yıl
Yüzbaşı

İşletme diyorsun, Boğaziçi diyorsun, BİR TAKIM olumlu yorumlar diyorsun :D Hocam imkanın varsa git yerinde gör. Pişman olmana imkan yok. Sosyal ortam, aktif kulüpler, mükemmel eğitim. Bir öğrenci başka ne ister ki? Mezunlar genelde mezun olur olmaz işe başlıyorlar. Zaten yurtiçinde kalmazsın. Sen yine de imkanın varsa git yerinde gör. Okuyan arkadaşım var ama bitirmiş olan yok. Okul bittikten sonrası hariç sorularını cevaplayabilirim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yüzbaşı

boğaziçi 2 dil olanağı olan az okullardan . türkiyenin en iyi üniversitesi bana kalırsa . başkalarınada sorsan gine de ilk 5 içerisinde yer alır 179 üniversite arasından .
mükemmele kendini hazırla derim .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.