hiç anlamam piyasadan falan yatırım umrumda değil alacam satacam uğraşamam bozulmazsa 10 sene binerim. tofaş renault, minibüs,otobüs sıfır değil bedava olsa binmem zaten o yüzden 2 senedir yürüyorum veya metro kullanıyorum ancak bazen alışveriş çok ağır oluyor kollarım ağrıyor paket taşımaktan. Bana orta hacim bagajı olan tipide hoşuma giden araba lazım. bu model bmw ler hoşuma gidiyor ancak kesinlike alınmaz mı diyorsunuz yoksa ne alayım yerli üretim dışında. yerli japonda almam. BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / 210FAVORİ~ALMANYADAN FATURALI 0 SANDIK MOTOR+ÇEK VE TAKAS OLUR. sahibinden.comda - 866646370
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
uzak dur hocam özellikle bu ilandaki araç sonradan toplanmış gibi duruyor kimbilir ne haldeydi. başına iş alırsın. ben alışverişi yapacağım öyle ufak tefek oraya buraya gideceğim araçları değil bunlar. araç manuel kim bilir ne yanlamışlardır bunla
şöyle iki üç yaşında ucuz yollu bir araba al geç. bunun masrafına filan yetişemezsin üstelik çok da ağır bir kasası ve motoru var. hiç bmw biniyormuş gibi hissetmezsin. yazdığına ve gösterdiğin araca göre arabadan hiç anlamadığını düşünüyorum. bu araçla bizim ustalar seni soyup soğana çevir KESİNLİKLE UZAK DUR.
BU ARAÇLAR ANCAK BU İŞTEN ANLAYAN KENDİ USTASI OLAN HASTALARI TARAFINDAN ALINIR SATILIR. BUNUN DIŞINDA BU ARACI ELDEN ÇIKARMANDAN DA İMKANSIZA YAKIN OLUR BİR KAÇ SENEYE. BU ARACIN HASTALARI BUNUN EN AZ 2.0 OLANINA BİNER YA DA V6 OLANLARA. YARAMAZ YANİ
sağol kardeşim sıfır kia rio için anlaştım tanıdık bir bayi ile. 2. el 10 yıllık arabalarla aynı fiyat neredeyse. ben zannediyordum 10 yıllık 2. el araçlar 150 binden başlıyorken sıfırlar 1 milyon falan olmuştur. Hiç bakmadım sıfır fiyatlarına. yuırtdışındaydım orada öyle burada sıfır 2. el aynı fiyat şaştım kaldım.
sağol kardeşim sıfır kia rio için anlaştım tanıdık bir bayi ile. 2. el 10 yıllık arabalarla aynı fiyat neredeyse. ben zannediyordum 10 yıllık 2. el araçlar 150 binden başlıyorken sıfırlar 1 milyon falan olmuştur. Hiç bakmadım sıfır fiyatlarına. yuırtdışındaydım orada öyle burada sıfır 2. el aynı fiyat şaştım kaldım.
Kaca aldin usta hayırlı olsun guzel arac
Cok akıllıca hareket etmissin 10 yasindan buyuk araba alinmaz millet gavur mali gibi kullaniyor aracini
tofaş renault, minibüs,otobüs sıfır değil bedava olsa binmem zaten o yüzden 2 senedir yürüyorum veya metro kullanıyorum ancak bazen alışveriş çok ağır oluyor kollarım ağrıyor paket taşımaktan. Bana orta hacim bagajı olan tipide hoşuma giden araba lazım. bu model bmw ler hoşuma gidiyor ancak kesinlike alınmaz mı diyorsunuz yoksa ne alayım yerli üretim dışında. yerli japonda almam.
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / 210FAVORİ~ALMANYADAN FATURALI 0 SANDIK MOTOR+ÇEK VE TAKAS OLUR. sahibinden.comda - 866646370
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.