Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1689
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: BMW 1 serisi - VW Jetta yol tutuş kıyaslaması (2. sayfa)
E
9 yıl
Binbaşı

BMW 1 arkasını koparmaya müsait bir araba,hızlı girilen bir virajda,gazı arttırarak malesef lineer bir şekilde ilerleyemezsiniz,arkasını açar çünkü RWD.Ya dilinden anlayarak süreceksiniz ya da burda gelip ahkam kesmiyceksiniz Jetta'dan iyi yol tutuyor mu bilmem ne diye.Ayrıca konuyla tamamen bağımsız ama sırf bir marka premium ve pahalı olduğu için her konuda bir başka modelden üstün olamaz.Altınızdaki aracın şasisi ve dengesi 10 üzerinden 10 puanlıktır.



C
9 yıl
Yarbay

1 serisi yol tutuşu muhteşem olan bir araç değil bence de. C sınıfı için iyi bir yol tutuşu var ama bir 3 serisi değil. Jetta kullanmadım ama 1 serisinin yol tutuşunun sizi tatmin etmemesini normal karşılarım. Gerçek BMW yol tutuşu için 3 serisini deneyebilirsiniz.



H
9 yıl
Yarbay

Bence siz ön çeker karakteriyle sürmeye devam ediyorsunuz yukardak denilenler gibi virajda sert bir şekilde gaz vermekten kaçının Kazasız belasız güle güle kullanın İnşAllah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

f20 nin viraj kabiliyetinin f10 dan dahi iyi olduğunu düşünürken (mütemadiyen test edilerek) jettanın araya girmesi, bildiğim şeyleri sorgulamama neden oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.