Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
2371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bluetooth'um Çalışmıyor. [ TJ75 ]
P
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1 ay önce vatan bilgisayardan pockard bell tj75 dizüstü aldım, bugün lazım olduğu için bluetoothunu açmayı denedim. Nerden açıldığını falan da bilmiyordum ama aramadan, bluetooth yazdığımda çıkan simgeye tıklıyorum hiç birşey olmuyor. ne bi menü ne bi pencere makinada sıfır tepki. acaba bluetoohu bozuk mu makinanın yada başka bi sorun mu var? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.



V
15 yıl
Binbaşı

Önce klavyedeki Fn ve F6 tuşlarına aynı anda basın yukarıda mavi bluetooth ışığı yanması gerekir... daha sonra bluetooth yazıp arama yaptığınızda çıkan "bluetooth dosya aktarma sihirbazını" kullanabilirsiniz. Kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, Fn tuşunu biraz aradım ama sorun kalmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Yarbay

ben bunları yapmama rağmen çalışmıyodu, driver yok diye eğer lazım olursa packard bell in kendi sitesinden laptopun modelini bulup indirebilirsin..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Binbaşı

ben basıyorum aygıt yok diyo :S easy note tj75 modeli


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl
Binbaşı

Bildiğim kadarıyla kasada bluetooh simgesi olmasına rağmen tj75 serisinin tüm modellerinde bluetooth özelliği olmayabiliyor. Eğer sizinkinde olduğunu düşünüyorsanız packard bell web sitesindeki tj75 driver download bölümünde yer alan bluetooth aygıt yazılımı sürücüsünü indirip kurduktan sonra tekrar deneyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.