Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün. Teknoloji konusunda pek fikir sahibi değilimdir. Şimdi sorum şu. CRT televizyonum var. 2-3 gün içinde LED Tv alacağım. PC'mde ve torrent indirdiğim blueray formatında filmlerimi bu tv'mde izlemek istiyorum. PC'yi HDMİ ile TV'ye bağlayacağım fakat bu filmleri oynatabilen bir cihazda istiyorum. Forumdan araştırdığım kadarıyla Philips HMP3000 modeli bayağı ilgi görüyor. Sorular: 1-Bu cihazı alsam bu tür filmleri izleyebilir miyim? 2-Logitech X-540 ı bu cihaza nasıl bağlarım? Optik mi olacak illa ki? 3-Blueray oynatan cihazların bu media playerdan farkı nedir de aralarında 200 lira kadar fark oluyor? Kısacası amacım alacağım media player da blueray oynatıcıyı HDMİ ile TV'ye bağlayıp Logitech X-540 ı da bu cihaza bağlamak. Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. Hayat memat meselesi desem yeridir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1-Bu cihazı alsam bu tür filmleri izleyebilir miyim?
2-Logitech X-540 ı bu cihaza nasıl bağlarım? Optik mi olacak illa ki?
3-Blueray oynatan cihazların bu media playerdan farkı nedir de aralarında 200 lira kadar fark oluyor?
Kısacası amacım alacağım media player da blueray oynatıcıyı HDMİ ile TV'ye bağlayıp Logitech X-540 ı da bu cihaza bağlamak. Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. Hayat memat meselesi desem yeridir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.