Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
3105
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Blizzard-Discord Bağlantı Sorunu (3. sayfa)
A
4 yıl
Yüzbaşı

Bunlarin ip blocklari engellenmisti haber cikmisti o donemde WOW icin sabit 150 ping aliyordum WTFAST kullandim mecbur 55 ping ile oynuyordum.
Simdi duzeldi ama bir ben bilirim o zamanlar neler cektigimi.
Sozlesme biter bitmez ayrilacagim.



G
4 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorun bende de mevcut. CGN havuzundan çıktığım halde Overwatch oyununda maça veya oyuna bağlanamamak gibi sorunlar yaşıyorum. Son 1 aydır bu sorun mevcut bu arada. Daha öncesinde hiçbir sorun yoktu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Er

aynı sorun bende de mevcuttu blizzard ,windows update ve bazı oyunların download edememe ve girememe sorunu yaşıyordum ancak vpn ile giriş yapabiliyordum.TTNET kullanıyorum bu arada bilgisayara format,modem firmware güncellleme ve gerçekten aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri 3 hafta boyunca denedim ama sonuç nafile,TTnet müsteri temsilcisini 2 kere aradım sorun ve engel bulunmadığını söyledi çünkü normal sitelere giriş yapabiliyorum ama bazıları hariç.Bir yöntem daha denerken port scanner taraması yapan bir sitede portlarımın çoğunun kapalı olduğunu gördüm ve 6 .kez müsteri temsilcisini aradım,erkek bir müsteri temsilcisi kapalı olan portlarımı 5sn de açtı ve sorunsuzca giriş yapabildim.Sorunun bazı engellli ve yasaklı sitelerininde bu portları kullanmasından dolayı kapandığını söyledi.Eyer bu müsteri temsilcisi bilgili veya oyun oynayan biri olmasaydı ben hala giriş yapamıyordum bilginize.yazmıyacaktım ancak ne kadar kötü durum olduğu için aynı sorunu yasamayın söylemek istedim.Yani sansınıza karsınıza anlayan ve bilgili bir müsteri temsilcisi çıksın bence bayan müsteri temsilcileri fazla bilmiyor gibi geldi bana...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.