Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blasphemous 2 [SWITCH ANA KONU]
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Blasphemous 2 | Duyuru Fragmanı


https://www.youtube.com/watch?v=ReA837m2VgY
-


Blasphemous serisinin ikincisi, "Tövbe Eden"in dönüşünü müjdeliyor ve hikayesi orijinal oyundaki ücretsiz "Akşam Üzeri Yaraları" DLC'sinden devam ediyor. Gökyüzündeki Kalp, "Mucize"nin dönüşünü müjdelerken yeni bir mucize çocuğun doğumunu da önceden bildirmişti.


Tuhaf yeni bir diyarda uyanan ve son istirahat yerinden koparılan Tövbe Eden; hayatın, ölümün ve yeniden doğuşun sonsuz döngüsüne geri itilir. Bu tehlikeli yeni dünyayı keşfetmek ve uzun zamandır unutulmuş sırlarını açığa çıkarmaktan başka seçeneği yoktur.


Karşına çıkan iğrenç düşman sürüleri, Tövbe Eden'in acımasız son kararına mahkum edilmeyi beklerken devasa elebaşları da karanlıklarda pusuya yatıp seni geldiğin yere geri göndermek için fırsat kolluyor.


Onları yenmek kolay olmayacak lakin Blasphemous 2, beceri setini özelleştirmen ve geliştirmen için daha fazla fırsat sunuyor. Yeterli bir ihtiyatla ve bitmeyen öfkeyle kullanabileceğin birkaç yeni eşsiz silahla zafer kazanman mümkün olabilir.


Sonuç olarak yalnızca bir şey kesin... Kefaretin Sonu Hiç Gelmez.


Daha dolu, Doğrusal Olmayan bir dünyayı keşfet


Tuhaf yeni bir diyarda uyandıktan sonra yolculuğun Gotik cazibeye sahip ve acımasız tuzaklarla dolu büyüleyici grotesk yerlerde yeniden başlıyor. Labirent dünyasıyla nasıl başa çıkacağın sana bağlı. Yanlış kararlar yok, yalnızca alınacak intikamlar var.


Vahşi Çatışmalar


Tövbe Eden, merhamet göstermez. Yeni hareketler, acımasız infazlar ve genişletilmiş kombinasyonlar sunan yeni silahlarla yoluna çıkan herkes yıkıma uğrayacak.


Oyununu istediğin gibi özelleştir.


Blasphemous 2, düşmanlara yıkıcı saldırılar yapmak için birkaç yeni eşsiz silahın yanı sıra temel beceri setini özelleştirme ve geliştirme imkanı ile yeni oynama yolları sunar.


Çetin Elebaşı Savaşları


Sen ve hedefin arasında canavarca düşman sürüleri duruyor. Eşsiz saldırı modellerine ve parçalama yeteneklerine sahip sapkın elebaşları, ortalık yatıştığında zafer kazanmak için savaşırken becerilerini sınayacak.


Derin yeni bir dünyayı keşfet.


Etkileşim kurulabilen gizemli yeni NPC'lerle dolu yepyeni bir dünya seni bekliyor. İçlerinden bazıları yardım teklif edecek, bazıları yardım isteyecek ve diğerleri seni uzun süredir unutulmuş eşyaları elde etmen için ölüme meydan okuyan görevlere gönderecek. Görülecek ve yapılacak çok şey varken karşılaşacağın hikayeler ve mitler, oyunun sayısız sırrını çözmene yardımcı olup bu tuhaf yeni dünyayı daha derinden anlamanı sağlayacak.


-


Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2023
Tür: Metroidvania, Platformer
Dağıtıcı: Team17
Geliştirici: The Game Kitchen






-


Ekran Görüntüleri:


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ağustos 2023; 17:15:44 >

F
2 yıl
Onbaşı

türkçe yama gelecek mi acaba(pc)



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Blasphemous 2 | Çıkış Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=cdiDP6dHIJs



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Blasphemous 2 - Official Collector's Edition Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Dz3QSmFDGjs



V
12 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Blasphemous II: Mea Culpa | Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=gjSyMdR7LSo



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.