Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
179
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Black Shark, iPhone için powerbank duyurdu
E
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Black Shark, iPhone için powerbank duyurdu
Bugüne kadar Android ekosistemine yönelik olarak akıllı telefonlar ve aksesuarlar geliştirdiğini gördüğümüz Black Shark oyuncu markası, bu kez iPhone kullanıcılarını temel alan bir powerbank ile karşımızda.



Black Shark Blade 2 özellikleri ve fiyatı



Black Shark Blade 2 taşınabilir şarj istasyonu, MagSafe benzeri 12N manyetik çember sunuyor. Bu sayede iPhone 12 ve sonrası telefonları kolay bir şekilde şarj edebiliyor. Ayrıca 15W kablosuz şarjı sayesssinde Android telefonlar ile de kullanılabiliyor. USB çıkışları ile de tüm uyumlu cihazları şarj edebiliyor.



Ayrıca Bkz.Kospet Tank T3 Ultra dayanıklılık odaklı akıllı saat tanıtıldı



8.5mm kalınlığında olan istasyon firmanın en ince ürünü. Aynı anda kablolu ve kablosuz şarj edebiliyor. 9 farklı güvenlik teknolojisi ile aşırı ısınma, aşırı voltaj gibi risklere karşı da koruma sağlıyor.  Black Shark Blade 2 modeli 5000mAh/10000mAh kapasite ile 21$ ve 44$ fiyat etiketine sahip.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/25/black-shark-blade-2-power-bank-for-iphone/

 Haberi Portalda Gör

B
geçen ay
Yarbay

10.000 mAh için zaten 1500-1600 TL civarına Philips, Baseus, McDodo gibi bilinen markaların MagSafe bataryaları Türkiye'de bulunabiliyor. 44 dolar olan ürün ülkeye gelene kadar binecek vergilerle üstteki saydıklarımdan pahalıya gelir.




J
geçen ay
Yarbay

Zaten 15 pro max büyük ve ağır.içindeki pil bana yetiyor.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.