Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Black metal için sennheiser kulaklık?
N
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bassın çok olmaması lazım, metalde tizz daha önemli hele hele black metalde. Bana buna uygun bi sennheiser modeli söyler misiniz? 100 ytlye kadar bütçe var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcosynthesist -- 20 Temmuz 2010; 20:31:39 >

D
14 yıl
Teğmen

aşağı yukarı 100 ytl'ye mymemory.co.uk'tan cx 500 alabilirsin. cx 300 II kullanan ve metal dinleyen birisi olarak cx 300'ü tavsiye etmiyorum, çoğu zaman bass reducer ya da treble booster kullanmak durumunda kaldım. basları biraz fazla ön planda. şu anda cx 500 kullanıyorum ve daha kontrollü patlamayan bir bas ve tatmin edici (diğer modellere göre elbet) mid ve tiz performansı var. ayrıca enstrümanların ayrımı konusunda oldukça başarılı, her birini ayrı ayrı net bir şekilde duyabilirsin, karışmadan. cx 500 pahalı gelirse cx 400'e biraz bak derim, arada büyük bir fark olduğunu sanmıyorum ama bizzat kullanmadığımdan bilgi veremeyeceğim. 100 liraya kadar bütçen olduğundan mx serisine pek girmedim, ama kulakiçi istemem diyorsan göz atabilirsin. forumda o seri hakkında daha bilgili olan arkadaşlar vardır, onlar yardımcı olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.