Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bitlocker diski kaybetti
C
2 ay
Çavuş
Konu Sahibi

Harici diskime bir partition oluşturup onu şifreledim. 6 TB lık harici diskin 500 gb'ını bu işe ayırdım. 1 hafta filan sorunsuzca çalıştı. Şimdi ne yaptıysam harddsikim gözükmüyor. Normalde yanında kilit resmi olarak diğer hdd'lerin orda gözükmesi lazımdı. Disk Yöneticisine giriyorum yok. CMD'den diskpartla bulurum belki dedim yok. Bitlocker yöneticisini açıyorum, orada da yok. Silik bir partion gibide değil, böyle bir partion hiç yokmuş gibi davranıyor. Kafayı yiyicem. Başına gelen eden bunu çözen oldu mu hiç?



R
2 ay
Binbaşı

Usbden linux çalıştır ancak diskpartta görmüyorsan işin zor belki linux terminalde bağlı disklerde görürsün.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
2 ay
Çavuş
Konu Sahibi

Sıkıntı çözüldü. Ben sanal disk oluşturup onu kilitlemişim. Sanal disk olduğu içinde hiçbiryerde gözükmüyormuş. Sanal diski mount edince ortaya çıktı. Sonra da Bitlocker ile şifresini açtım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.