Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
12632
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bisikleti Kargoya Vermek
S
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Üniversiteden memlekete döneceğim için bisikleti kargoyla önceden yollamayı düşünüyorum yakın zamanda gönderen varsa 29 jant bi dağ bisikleti ne kadar tutar bilen var mı? Birde bisiklete bişey olur mu ?



M
5 yıl
Yarbay

Kutulu mu olacak?
2 yıl önce istanbuldan İzmire bisiklet istemiştim arkadaştan. Çalıştığı şirketin anlaşmalı olduğu firmayla 130 gibi bir rakama yollamıştı kartona sarıp. Mesafeye göre ve bireysel gönderi yapacağınızı tahmin edersek en iyi ihtimalle 2 katı fiyat çıkar bu piyasada diye tahmin ediyorum.

Önce eşyaları bırakıp gelip tekrar bisikleti almayı düşünebilirsiniz, otobüsle.
Ya da bir arkadaşınızdan rica edeceksiniz bisikleti otogara kadar getirecek eşyalarla falan tek seferde götüreceksiniz? Neden olmasın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ç
5 yıl
Yarbay

Katlanır bisikleti istanbul'dan sivas'a 55'tlye gönderiyorum

Düzenleme koliyi elden geçirip daha geniş koli içinde sarıp sarmaladım. 84 TL tuttu umarım herhangi bir zarar gelmez =(.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 28 Mayıs 2019; 17:22:19 >

B
5 yıl
Çavuş

29 Jant bisikletler iyi paketlendiğinde yaklaşık 100 desi gelir(parçalayıp paketlemezsen 150 desiyi geçebilir) yurtiçi kargonun 100 desi için orta hat (600-1000 km arası )fiyatı 340 TL. şubeden alım bu fiyat olur adrese teslimde de 40-50 tl daha ekle.
En iyi fikir internet satışı olan bir bisikletci bul etrafında ondan bisikletini paketleyip kargolamasını rica et onun anlaşması olduğundan 80 - 100 tl gibi bir rakama kargolar paketlemesi içinde 70 tl versen 150 tl ye güvenli bir şekilde kargolata bilirsin.



B
5 yıl
Teğmen

Her otobüsün 2 bisiklet alma zorunluluğu var. Metro için konuşuyorum. Gideceğin firmanın yolcu haklarını oku ben almam diyemezler. Ben öyle götürmüştüm inince de bisikleti otogara kitle eşyalarını götür sonra gel bisikletini al.



J
5 yıl
Çavuş

Bende Bursa'dan İzmir'e otobüsle getirdim hiç para almadılar bence öyle dene eğer memlekete otobüsle döneceksen kargoya para bayılma .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.