Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
516
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bisiklet Yarışına MTB ile Katılmak
G
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

1 ay sonra bisiklet yarışmasına katılacağım. Ortalama 8 km'lik mesafe olacak. Kondisyonumu arttırmaya çalışıyorum fakat altımdaki bisiklet çift amortisörlü bir bisiklet.Beni yorduğunu üst viteslerde hissediyorum. Orta amortisörü de gıcırdamaya başladı. Amotisörlerin sertleştirme imkanı var mı? Ayrıca beslenme + kondisyon hakkında tavsiye verebilirseniz sevinirim.



G
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

up



G
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

up



A
9 yıl
Yüzbaşı

Kalitesiz biseyse sök at amortisörlerin


Tavsiye:düşük vitesle başla 2 e 3 gibi ayakların hızlı dönsün ama boşa çevirme pedalı ağırlığını Hisset boşa cevircek gibiysen vites arttir. Her gün 30 dk bisiklet sur kondisyon için daha fazlada olur. Son 2 gün binme mümkünse. Beslenme :yarış anında çikolata olur enerji içeceği gibi bisey hazırlayabilirsin.


Yarışma hangi şehirde?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

Yarışın kmsini sanırım yanlış yazdınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

hocam küçük bir ilçede olacak festival kapsamında, yani öyle çok ciddiye alınan bir yarış değil fakat ben ilk 3 hedefiyle katılıyorum yarışa. amortisörlü bisiklette hazırlanmak zor olsa da katlanacağız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Teğmen

Beslenme kahvaltı 3 yumurta peynir zeytin domates salata bi de yulaf ezmesi al eti lifalif 4-5 yemek kaşığı 1 kase süte koy birlikte bunları ye

öğle akşam iki öğünde de pilav mümkünse bulgur - tavuk imkanın varsa göğüs olsun hem daha çok protein hem daha ucuz. pilavdan sıkılırsan makarna ye.

bunlar dışında 1 bardak süt 1 kase yoğurt ve bol bol tahmini 2 lt su tüket. abur cubur şekerli ürünlere pek dokunma. yarışmadan önce meyve suyu iç o seni götürür.

antreman olarak koşu yapabilirsin onun dışında internette bolca bacak antremanı var onları yapabilirsin. patlayıcı güç diye aratırsan bulabilirsin. uykunu da sakın aksatma kesin 1. olursun :)

başarılar.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Böyle küçük yarışlara nerden katilabilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yüzbaşı

İmkanın varsa yeni bisiklet al. Çok pahalı olmasına gerek yok. Çok güzel f/p ürünler var. Çift amortisör çok yorucu ve zorlayıcı olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Gitarist10
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.