Herkese Merhaba, Bende şu lanet olası " Bir yükseköğretim programına yerleşemediniz " Mağduruyum. Çok komik olacak aslında ama Mezunum. Yani Mezun iken yerleşemedim. Olayım şu; Ben Anadolu teknik lisesi çıkışlıyım hep okuduğum bölüm üzerine bilgisayar mühendisi olmak istedim. Geçen sene LYS'de 169'da kaldım, tercih yapmaya gerek duymadan Mezuna kaldım. Bu sene ise Müthiş dershanemin verdiği eğitimden dolayı (!) MF-4 puanım tam olarak 179.630 . Kader dedik kısmet dedik 2 yıllık sınavsız geçiş hakkımızı kullandık Komple bütün Marmarayı yazdık bu seferde tahminimce yaşa takıldık. Ek tercihten yazsam gelir mi yoksa işe girip dershane parası biriktirip kendi göbeğimi kendim mi kesmeliyim ?
niye üzülüyonuz olm şaka mısınız? seneye tekrar girceksiniz işte bundan daha güzel birşey ne olabilir ? bir senede neler olur bambaşka yerlere gelirsiniz
Meslek Liseliyim.
Geçen sene sınavda zaten hiç bir şey yapamadım.
Temel Matematik falan hep bu sene öğrendim.
Aile baskısı var.
Bir sene daha kalma şansım yok. İş bul çalış diyorlar.
1 sene düzgün çalış dostum bu sene giremediğin birçok yeri tutturursun zaten.Hedeflerin varsa çalışmaya şimdiden başlama.1 sene kaybedersin ama bir hayat kazanırsın sonuçta.
pm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >