Cevabini aldin sanirim. Ben sana savciliga verilen ifade ile ilgili resmi belge koydum. Keza Yökün kayitlarinda da o yillarda denklik olmadigi yonunde madde mevcut. Ne oldugu kim tarafindan yapildigi belli olmayan bir internet gorselini koymadim. Artik cevap vermeyecegim ortaligi kasten manipule ediyorlar.
Belki belgeyi anlamak istemezsiniz, ben özetleyim , 2020 yılında, aynı üniversite, aynı kişinin diploması için " kabul koşullarına uygundur!" Dur diye rapor vermiş. oda nette mevcut!
Ben size susuzluktan ölmek üzereyim başka çarem yok bu bardakta ki suyu içmem gerekiyor diyorum siz de bana sen görmüyorsun ama suyun içinde toz şey var içme öl diyorsunuz, Vesselam.
Anlayin ciftlikleri gibi yonetiyorlar. Yandas akraba, tanidik es dost kayriliyor. Rakipler ve karsisindakilere negatif ayrimcilik ve farkli hukuk uygulaniyor.
Ulke batmis cikmis zerre umurlarinda degil. Bir ulkenin itibari hukukudur. Itibari yerlerde surunduruyorlar, kitleyide kendilerine Saray yapip yemliyorlar.
oda Eİ nin diploması yasal diyor. Yazık yanlış bilmesin adam...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @ahmet8989