Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir Varmış Bir Yokmuş
T
9 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Mert Fırat ve Melisa Sözen'in rol aldığı filmin fragmanı yayınlandı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Başka Dilde Aşk, Atlıkarınca ve Erkek Tarafı gibi filmlere imza atan İlksen Başarır ve Mert Fırat’ın yeni projeleri Bir Varmış Bir Yokmuş’un filmle ilgili ilk ipuçlarını veren tanıtım videosu sinemaseverle buluştu.

Mert Fırat’ın canlandırdığı Ozan karakteri ile Melisa Sözen’in oynadığı Nehir’in romantik anlarına yer verilen video, sinemalarda da gösterilmeye başlandı.

6 MART’TA SİNEMALARDA



B
9 yıl
Binbaşı

T
9 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Türk usulü ‘Grinin Elli Tonu’

Mert Fırat ve Melisa Sözen’in başrolünü oynadığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı.

Sevişme sahneleriyle dikkat çeken film, “Sanki ‘Grinin Elli Tonu’na geldik” yorumlarına neden oldu.
bir şarkının peşine düşen ‘Nehir’le (Melisa Sözen) şarkıyı yapan ‘Ozan’ın (Mert Fırat) tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı film izleyenler tarafından beğenildi.

‘BiR VARMIŞ BiR YOKMUŞ' MERAKI

Başrollerini Melisa Sözen ve Mert Fırat’ın oynadığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı

Duyduğu bir şarkının peşine düşen ‘Nehir’le şarkıyı yapan ‘Ozan’ın aşklarını anlatan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’un galası, ünlü simaları bir araya getirdi. Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın üstlendiği yapım, sevişme sahneleriyle ön plana çıktı. Seyircilerin “Sanki ‘Grinin Elli Tonu’na geldik” söylemleri salondakileri güldürdü.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

T
9 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Bugün İtibariyle Vizyonda..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.