Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
122
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir türlü format atamıyorum..
L
11 yıl (8450 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

İkinci el bir hdd aldım arkadaşlar.Format atmam lazım.Dvd rw ve hdd sata baglantılı.Biostan bakıyorum dvdrw atapi cd rom görünüyor zor bela cd yi okutuyorum yükleme sırasında hdd niz bulunamadı diyor.Sinir oldum ne yapmam lazım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ö
11 yıl (238 mesaj)
Teğmen

Bios boot bölümünden takmış olduğunuz Hdd yi görmüyorsanız zaten yükleyemezsiniz. öncelikle HDD yi görmeniz lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @linksiz
L
11 yıl (8450 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Ömüremrah

Bios boot bölümünden takmış olduğunuz Hdd yi görmüyorsanız zaten yükleyemezsiniz. öncelikle HDD yi görmeniz lazım

harddisk olarak görünüyor.Dvdrw de atapi cdrom görünüyor.Format cdsini okumuyor ayrıca eskisine göre aşırı derecede bios girişi yavaşladı.Del'e basıyorum 3 dk sonra bios açılıyor.deli oldum 2 gündür bir pc yi yapamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 9 Eylül 2015; 18:35:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.