Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
877
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir başkasına ait kontratlı Galaxy S2 alırken oluşabilecek sorunlar?
T
14 yıl (634 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar içinde bulunduğumuz günlerde galaxy s2 almayı planlıyorum.Avea bayisinden kontratlı almayı düşünen ve peşin ödeme ile gs2 ye müşteri arayan bir satıcı denk getirdim.Daha açılmamış paket,söylediğine bakılırsa adına avea bayisinde ayırtılmış,birlikte almaya gidecez,ben ödemeyi peşin yapacağımda biraz huzursuzum.
Mesela en sağlıklı olarak telefonun faturasının benim adıma kesilmesi mümkün değil galiba dimi?
Ayrıca en güvenli şekilde işlemi nasıl gerçekleştirebilirim,satış sonrasında herhangi bir sorun çıkarsa diye satıcının kimlik fotokopisini almalımıyım?
Son olarakda satıcı birkaç ay sonra kontratı ödemeyi geciktirir veyahut herhangi bir aksilik çıkarsa,bunun beni etkileme ihtimali nedir?

Tüm bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar kalırım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl (634 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öğlene kadar konu hakkında bilgiler edinmem lazım,yardımcı olursanız sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (1083 mesaj)
Binbaşı

Hattı kendi üzerine almayacaksın ki, sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Eğer telefonun işlemleri bitmediyse faturayı kendi adına kestirebilirsin diye tahmin ediyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.