Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
8225
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Binek araçlar kaç binde bir radyatör suyu eksiltir.Clio için (2. sayfa)
A
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Lotus8961

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Binek araçlar kaç binde bir radyatör suyu eksiltir.2007 Clio 1.4 benzinli için
7000km yol gittim 1 ay içinde.bakım yaparken yeşil antifriz koymuştum.7000km önce antifriz seviyesi max. seviyelerdeydi şimdi ortalara düşmüş.çok yol yaptım diye eksilir mi?normal mi? yoksa radyötörde kaçak mı var?

eski arabam 2000 model 1.6 rte idi. açıkcası bu modellerin radyatör hortumuı ile kapakları çok narin. büyük ihtimal kapağında çatlama olabilir. onun dışında motoru sıkıntısız

birebir aynı araçtan kullanıyorum(2000 1.6 rte hb)

Motor suyu konulan plastik haznenin kapağının yukarı doğru patlamış olduğunu farkettim, kapak içindeki yay kapağı yukarı doğru kırmış yan.Motor suyum fulleneli 4 ay civarında oldu ve baktım max konumdan mine yaklaşmış.Sanırım kapaktan kaçırdığı için diye tahmin ediyorum.Bunların kapakları ayrı satılıyormu bilginiz varmı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

konu eski ama yinede cevap verelim 30.000 kmdir 2002 1.4 benzinli ve lpgli clio kullanıyorum, hiç su eksiltmedi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

5379km. de bir eksiltir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.