Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarın sesinde sorun
B
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar.
uzun zamandır karşıkarşıya kaldığım sorun artık canımı sıkmaya başladı kendim bir çözüm bulamadım sizler belki biliyorsunuzdur.
bilgisayarımda anakart üzerindeki sesçıkışını kullanıyorum. ama diyelim bir süre bilgisayarda ses çıkışını gerektiren bir işlem yapmadım ardından bir video müzik oyun ne açarsam açayım ses çıkışında 3-4 saniyelik gecikme oluyor bazen bu gecikmeden sonra ses tamamen kesiliyor ve o açtıgım uygulamayı kapatıp tekrar acana kadar ses vermiyor bilgisayar. bir sorunum da anakartın ses surucu yazılımından 5+1 ses çıkışını seçmeme rağmen birsüre sonra hep 1+1 şekline dönüyor yeniden yapılandırmam gerekiyor.
kullandığım anakart msi 760gm-P33



B
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şunları da ekliyeyim, ses kartının driverı via hd audio deck isimli bir program, güncvel sürümü yüklü. format attıktan sonra da çözülmemişti bu sorun. win 7 64bit yüklü. problem power sup'dan kaynaklanıyor olabilir mi acaba 400w lik kullanıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.