Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarımdaki FPS sorunu
G
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba. Bilgisayarımda son haftalarda çıkan bir fps sorunu (her yerde 01 fps) var. Bilgisayarımın özellikleri şöyle:
http://img.donanimhaber...6-abaf-29794569e116.png
http://img.donanimhaber...9-bd08-27835572f334.png
Yaklaşık 1 haftadır nedenlerini araştırıyorum, çoğu yerde ekran kartı yazıyor. Fakat kasayı bir bilgisayarcıya götürme imkanım olmadığı için emin olamıyorum. İşlemcim çok eski olduğu için sorun onda olabilir diye düşündüm, fakat internette işlemci ya çalışır ya çalışmaz diye birşey okudum.
Bilgisayar açılırken ilk ekran (bios ayarlarına girilen vs. anakart ekranı) 10 saniye geç geliyor. Onsan sonra bilgisayarın açılışı ve programlardaki hızı normal. Sadece video ve oyunlarda aşırı bir yavaşlama oluyor.
Sorun mutlaka ekran kartındamıdır yoksa bakmam gereken başka yerler de varmı?
not: Forumda yeniyim konuyu yanlışlıkla ekran kartı bölmünde açmıştım böyle bir bölüm olduğunu yeni farkettim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2. sayfaya kadar düşmüş =) up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.