Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
73
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİLGİSAYARIMDA VİRÜS OLABİLİR Mİ BUNLAR NEDİR?
U
4 hafta
Er
Konu Sahibi

Selamlar dün pekte güvenilir olduğunu düşünmediğim bir site tarafından bir yazılım yükledim sorunsuz kullandım ancak daha sonrasında farkettim ki çeşitli antivirüs programları opera,brave gibi bazı uygulamalar da yüklenmiş durumdaydı saydıklarımı kaldırdım ancak fotoğrafta da göreceğiniz üzere bazı belli belirsiz uygulamalar görüyorum, bu uygulamalar bilgisayarımda gözükmüyor ve ana kaynağına ulaşamıyorum bilgisayarıma bir etkisi şu anlık yok ancak haliyle beni rahatsız ediyor ne yapmam gerekiyor konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim... <3







< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >




P
4 hafta
Çavuş

https://github.com/hellzerg/optimizer kullanın...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi producermk -- 19 Nisan 2024; 12:38:22 >

T
2 hafta
Er

reis bunları burada görüyon diye bunlar sende kurulu demek olmuyor. dikkat et attığın ikinci resimde microsoft edge ve internet explorer yazısı siyah ama diğerleri gri. o gri olanlar sende kurulu değil. program sadece ben bu programlarda temizlik yapabiliyorum diyor. sende bunlar var demiyor.

yoksa bunca program sende gb'larca yer kaplardı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.