DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Bilgisayarıma gecen günlerde 1 tb hdd ve ati hd 4670 ekran kartı taktım ekran kartı minumum 400 wtt istiormus power a bendeki 350'likti su anda pc'den yükleri kaldırdım hdd yi ekran kartını fanı sadece işlemci fanı we 80 gb 7200 rpm hdd takılı 2 tane ram 1 i 1 gb 1 i 2 gb ddr2 su anda o kadar sık res atmıor ama gene arada yapıor fakat hdd veya ekran kartını taktıgm zaman res atmaya baslıyor ama pc den yükleri kaldırınca res atmayı kesiyor işte sorunum bu bence psu şoklandı ama burdada bir paylaşayım dedim herkese iyi günler eyer 2 3 cwp gelirse hemn bir power almayı düşünüyorm
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öncelikle sisteminin tam yazarsan daha iyi olur , 4670 çok fazla güç tüketen bir ekran kartı değil ama söylediklerine bakılırsa powerdan olma olasılığı yüksek , kaliteli bir tane alman herzaman yararına olur.
xp kullanıyorsan, baslangıc ve kurtarma bolumune gir, Sistem hatası bolumunde " Otomatik olarak yeniden baslat " seceneginin tikini kaldır. Aynı durum olusmadan ekrana gelen hata nedeninin burada paylas.
Kesinlikle yeni ve kaliteli bir PSU al. Zaten ben anlamış değilim, şu sorduğun soruyu yurtdışında bir foruma yazsan, sana verecekleri direk cevap: Bilgisayarının yaşamasını istiyorsan kaliteli bir PSU ile değiştir olacaktır. Ayrıca adamlar sorun ne olursa olsun bilgisayar ile ilgili gelen her soruda öncelikle PSU bilgisini istiyrlar. Çünkü dandik bir kasa ile gelen dandik bir PSU, çok özene bezene topladığınız bütün sistemi mahvedebiliyor. Maalesef ki ülkemizde işlemcisini anakartını en iyisinden isteyen bilgisayar tüketicim, 30 dolarlık kasayı alıp, 1 ay sonra sorun çıktı diye forumlarda bar bar bağırıyor. İnsan bedeni için kan ve tansiyon ne ise, bilgisayar için PSU ve anakartta dolanan gerilim odur. MEsela 1.7 volt gerilim ile çalışması gereken işlemci, dandik ve kararsız bir PSU ile sürekli gerilim dalgalanması yaşıyor ve 1.5-2.0 volt arasında gerilim alıyor. Aynı şekilde diğer bileşenler de. Bu şekilde dengesiz gerilim alan her parça bir süre sonra arıza yapmaya başlıyor, kartlar üzerindeki kondansatörler şişiyor, parçalar bozuluyor, sonra sistem mavi ekranlar verior, sürücü tanımıyor vs. Lafı çok uzattım belki ama, bu işi bilmeyen bilgisayarcılar maalesef bu işi yaptıkları için, işlemcinin en iyisi hangisidir çok güzel tavsiyede bulunuyor ama yanında dandik bir PSU vermekten çekinmiyor, çünkü olayı çoğu da bilmiyor. Sana tavsiyem kesinlikle kaliteli bir PSU almandır. Xilence güzel bir markadır, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.