Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarımda Firefox Quantum'a geçtim ancak...
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yıllardan beri hem bilgisayarımda hem de telefonumda severek kullandığım Chrome'dan Firefox Quantum'a bilgisayarımda gerçekleştirdiğim birkaç günlük deneyim sonucunda geçmeye karar verdim. Ancak Firefox'un Android versiyonunu Chrome'a göre oldukça hantal bulduğum için Android'de Firefox'a geçiş yapmadım.
Sorum şu: Cihazlar arası senkronizasyon gerek bilgisayarımda gerekse telefonumda farklı tarayıcılar kullandığım için an itibarıyla sekteye uğradı. Acaba Firefox ile Chrome arasında senkronizasyonu sağlayan herhangi bir araç, eklenti vs. mevcut mu?



L
7 yıl
Yarbay

M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: lost

Şu eklentiyi bir deneyin:
https://www.everhelper.me/synchronizer.php

Bu eklentiyle daha önce karşılaşmıştım fakat yalnızca yer imlerini senkronize ettiği için tercih etmedim. Zira benim aradığım şey yer imlerinden ziyade tarayıcı geçmişini senkronize edecek bir araç.
Chrome'un en sevdiğim yanlarından biri de cihazlar arasındaki senkronizasyonu sekteye uğratmadan gerçekleştirmesiydi. Sanırım sırf bu yüzden Firefox kararımı gözden geçireceğim.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.