Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
391
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarım Tamamen Donuyor !
L
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

S.a arkadaşlar. Bilgisayarım (oyun oynarken, bilgisayarı tararken, oyun yüklerken vb.) tamamen donuyor. Bazen belki tekrar gelir diye 1 saat bekledim ama hala donuk. Arkadaşlar lütfen yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden sağolun.



C
11 yıl
Yarbay

Benim arkadaşlarda bu sorunu birçok kez rastladım hdd'de sıkıntıyı buldum bedsector oluşumu vardı hd tune programıyla yapabilirseniz error scan bölümünden tarama yapın kırmızı kare bulursanız sorununuz bundan kaynaklı bulamazsanız diğer seçeneklere bakılabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Yarbay

şöyle birşey söyliyeyim hddniz seagate veya maxtor markalıysa seagate discwizard diye bi programın isosunu internette bulabilirsiniz onla zero format yaparsanız düzelme olabilir geçen elime gelen bi seagate hddyi o programla zero formatla düzelttim eskiden bilgisayar açmamazlık windows yükleme yaparken zorlanma zar zor yüklesen bile bi 1080p video açtıgında 1 sn oynatıp direk pcyi kapatma falan sorunları vardı böyle çözdüm sizede tavsiye ederim ama dedigim markaysa olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler !



M
11 yıl
Yarbay

veya maxblastla 0 lamak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.