Arkadaslar bilgisayarim cok agir calisiyor Windows 7 Ultimate kullanicisiyim mesela bilgisayari ilk actigimda bile 3-5 dakika hic bir islem yapmayayim sonra oturdugumda neredeyse mouse yi bile lag ile donduruyor bi Mozilla acik olsun yuk bindiriyor. Bilesenler yeni degil ama hepten berbat da degil CPU: Intel Core 2 Duo e2160 1.80 Ghz RAM: 2GB DDR2 CPU yu OverClock etmistim 3.00 Ghz e normal calisiyordu ama nasilsa bi zamanda artik BIOS mu reset oldu ne olduysa yine 1.80 GHz e donmus ve yeniden overclock etmeye calistigimda basarisiz oluyorum. Acaba diyorum Windows 8 yuklesem daha hizli calisir mi bilgisayar. Bilgisayarim masaustu ve monitorum dokunmatik degil bu yuzden Windows 8 den biraz cekiniyorum ama Windows 8.1 de kullanimi biraz daha kolaylastirilmis diyorlar Windows 8.1 de cikti mi bilmiyorum :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
CPU: Intel Core 2 Duo e2160 1.80 Ghz
RAM: 2GB DDR2
CPU yu OverClock etmistim 3.00 Ghz e normal calisiyordu ama nasilsa bi zamanda artik BIOS mu reset oldu ne olduysa yine 1.80 GHz e donmus ve yeniden overclock etmeye calistigimda basarisiz oluyorum.
Acaba diyorum Windows 8 yuklesem daha hizli calisir mi bilgisayar. Bilgisayarim masaustu ve monitorum dokunmatik degil bu yuzden Windows 8 den biraz cekiniyorum ama Windows 8.1 de kullanimi biraz daha kolaylastirilmis diyorlar Windows 8.1 de cikti mi bilmiyorum :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.