Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
144
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarım anormal derecede fazla kasıyor??
P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Bilgisayarı açtığım anda ilk 10 dakika birşey yok fakat belli bir süre geçtikten sonra hiçbir uygulama açık değilken bile masaüstünde kasıyor okadar.

Şüphelendiğim Konular:
Virüs:camstuido diye bir şey çıktı taramalrda hemen karantinaya aldım sildim belki bbundandır (şuanda yazarken bile kasıyor :D)
Hardware Updateleri:Bu gün sabah driver boosterdan gt720 nin güncellemesini yaparken bi anda kapandı yarıda kurarken sonra siyah ekranda kaldı bende pc ye restart attım hemen tabii bişey olmadı ama o saatden sonra kasmalar başladı.

Bilgisayar özelliklerim:
4gb ram
intel i3
nvidia gt730
(dostlar daha aryıntılı yazardım ancak herhangi birşey açmam okadar zor oluyorki kasmadan üzgünüm)



P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Şimdiden teşekkürler :)



M
6 yıl
Yarbay

Biglisayarınıza Hard disk sentinel programını indirip kurun. Daha sonra program açıldığında sekmeler arasında geçiş yapmadan gelen ilk ekranın görüntüsünü çekip buraya bir atın. Diskinizde veya disklerinizde bir sıkıntı olma ihtimali var.

Kolay gelsin.



M
6 yıl
Binbaşı

Arka planda hala güncelleme olabilir ctrl+alt Del yap disk kullanımına bak masaüstü açıkken masa üstü boştayken %70 i geçiyorsa hala bişiler yapıyor bazı yerlerde onu bulman lazım ve bir üst yorumda ki arkadaşın dediği gibi disk problemin olabilir kontrol edersin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.