[konugaleri=163278027]RTX 3060 Ti. Ryzen 7 5700X 16 GB RAM. Ben bilgisayardan memnunum ama bir sıkıntım var aşırı ısınıyor. Oyunlardan atacak kadar. Kasam resimlerde göndereceğim şekilde. Sıvı soğutmadan baloncuk, yağmur damlası sesi geliyor ve sıvı soğutma çok kaliteli bir marka değil Çince yazılar vardı üzerinde. İşlemci de güçlü olunca soğutmakta zorlanıyor biraz. Şu an camı açık şekilde kullanıyorum. Benim tespitlerim sıvı soğutmadan dolayı olduğu yönünde, gelen sesler vs. ama bana kasanı akvaryum kasa yap o zaman daha rahatlar diyenler de oldu. Benim fikrim sıvı soğutma sıkıntısı. Çünkü arkadaşlarımda da bu tarz kasalar ve yanında soğutma olarak kutudan çıkan işlemci fanı var bu sıkıntıyı yaşayan yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ryzen 7 5700X
16 GB RAM. Ben bilgisayardan memnunum ama bir sıkıntım var aşırı ısınıyor. Oyunlardan atacak kadar. Kasam resimlerde göndereceğim şekilde. Sıvı soğutmadan baloncuk, yağmur damlası sesi geliyor ve sıvı soğutma çok kaliteli bir marka değil Çince yazılar vardı üzerinde. İşlemci de güçlü olunca soğutmakta zorlanıyor biraz. Şu an camı açık şekilde kullanıyorum. Benim tespitlerim sıvı soğutmadan dolayı olduğu yönünde, gelen sesler vs. ama bana kasanı akvaryum kasa yap o zaman daha rahatlar diyenler de oldu. Benim fikrim sıvı soğutma sıkıntısı. Çünkü arkadaşlarımda da bu tarz kasalar ve yanında soğutma olarak kutudan çıkan işlemci fanı var bu sıkıntıyı yaşayan yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.