Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
862
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bilgisayar programcılığı dgs geçişi
A
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

S.a ben bilgisayar programcılığı 2. sınıfa gectim dgs 2015 e girip bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği istiyorum şuan da sınıfta birinciyim şuan ortalamam 3.48 bana okuldan kaç puan gelir sınıfı birinci bitirsem ve bir yazılım veya bilgisayar muhendisliğine gitmek için kac net yapmam gerekiyor ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
11 yıl
Onbaşı

Okul birinciliğin ekstra bir faydası yok 3.00 ortalama ile 60 öbp geliyor hesaplarsın altını üstünü. Sınav zorluğuna göre değişir yapacağın net sayısı . 50 matematik falan yspman lazım ama en az iyi bir yer istiyorsan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.