Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
492
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Bilgisayar Mühendisliği Üzerine
V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar bilgisayar mühendisliğini düşünene arkadaşlar var ise şöyle bir yazım var http://okanvkciftci.blogspot.com.tr/2017/07/bilgisayar-muhendisligi-bolumu-uzerine.html

Eğer merak ettikleriniz,konuşmak istediğiniz bir konu varsa yazabilirsiniz bu postun altında umarım yardımcı olabilirim size bu yazı ile :)



V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Tam olarak sormak istediğinizi anlamadım biraz daha detaylı yazabilir misiniz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yüzbaşı

Yurt dışına nasıl kapağı atarım diyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vukat
I
7 yıl
Binbaşı

zor ama zenginsen kolay




Bu mesajda bahsedilenler: @win streak
V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yurt dışına kapağı atmak için bir çok yol var tanıdığını birisi olabilir yurt dışında bu en rahat yoldur.
Ama o zamanda tanıdığınız sayesinde gittiğinizden eğer gerekli bilgileri edinmemişseniz pek yardımı olmayacaktır en doğru çözüm üniversite yıllarınızda bütün dersleri doğru değerlendirmek mümkünse girişimde bulunup bu girişimi Türkiyede çeşitli girişim yarışmalarına götürerek onlar sayesinde çıkabilirsiniz veya çok kaliteli ve bilgili bir yazılımcı olursanız yine yurtdışına çıkabilirsiniz Yüksek Lisans içinde gidip ardından 2 yıl orda çalışma imkanı bulduktan sonra kalabilme ihtimaliniz var. Bir başka tavsiye ise çok az bilinen programlama dillerinde kendini geliştirerek yurtdışında bu dillerde bulunan developer eksikliğini kapatabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.